Afbeelding
Aangeleverd

Jubileumproductie The Wiz Stadsgehoorzaal officieel van start

Cultuur

KAMPEN – Op 5 oktober zijn de repetities van de jublieumproductie van de Stadsgehoorzaal The Wiz officieel van start gegaan. De castleden, het kinderensemble en het orkest kwamen samen om deze kick off te vieren.

De Stadsgehoorzaal presenteert in samenwerking met Vuur & Vlam Produkties de feelgood musical The Wiz ter ere van het 125-jarig bestaan van het theater. Na het succes van Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Movie2Musical en On Stage komt de Stadsgehoorzaal met deze nieuwe musical.

De komende maanden wordt er hard gewerkt door ruim 60 castleden uit Kampen en omgeving om een spectaculaire voorstelling neer te zetten. De musical The Wiz is een eigentijds verhaal gebaseerd op de zevenvoudig Tony Award winnende Broadway productie. De Nederlandse versie is geïnspireerd op de succesvolle filmversie The Wiz met Diana Ross en Michael Jackson in de hoofdrollen. Met wereldhits als Ease On Down The Road en A Brand New Day. 

De regie is in handen van musicalartiest Wieneke Remmers onder andere bekend van hoofdrollen in The Sound of Music, Toon Hermans en Op zoek naar Evita en de speciale gastrol zal gespeeld worden door musical awardwinnaar Marcel Visscher.

De voorstellingen van The Wiz zijn op 18 en 19 januari. Reserveren kan vanaf 20 december via www.stadsgehoorzaalkampen.nl.

Fotograaf, organist, verslaggever en voorganger na het ochtendgebed in de Bovenkerk
Landelijke aandacht voor wekelijks ochtendgebed in Kamper Bovenkerk Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Hihoptalent gepresenteerd in 't Ukien tijdens Verse Jam Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Glasbedrijven herstellen voor KWF kosteloos vernielde gedenkplaten Algemeen 5 uur geleden