Afbeelding
Shutterstock.

Spreekuur Cultuurfonds Kampen

Algemeen

KAMPEN – Ambassadeur Teun de Man van Cultuurfonds Kampen houdt zaterdag 8 april van 10 tot 12 uur spreekuur in Café Paatje in de Stadskazerne. Men kan daar terecht met vragen over het Cultuurfonds Kampen.

In aanmerking voor een financiële bijdrage komen vernieuwende projecten die de cultuurdeelname in de gemeente Kampen vergroten, zich onderscheiden als het gaat om amateurkunst, streven naar samenwerking tussen instellingen, amateurkunst en professionals, en stad Kampen, IJsselmuiden en alle kernen als een aantrekkelijke bruisende en levende gemeente op de kaart zet.

In februari waren bij het Cultuurfonds Kampen 14 projecten ingediend. Naast het advies van de ambassadeurs van het Cultuurfonds Kampen, zal ook het Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel de projecten beoordelen. De projecteigenaren krijgen medio april bericht of hun aanvraag in aanmerking komt voor een bijdrage.

De volgende indientermijn eindigt op 15 mei 2017. De aanvragen moeten worden ingediend bij het Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel. Voor meer informatie over het Cultuurfonds Kampen of ter voorbereiding van een aanvraag kan men ook contact opnemen met cultuurmakelaar Eléon de Haas via info@cultuurmakelaar.com of via (06) 230 401 69.