Afbeelding
OVKampen

DERDE KAMPER UI(T)DAG DONDERDAG 10 AUGUSTUS

Algemeen

Op donderdag 10 augustus start de derde Kamperuitdag met weer volop straatentertainment: O.a. een minikermis op het van Heutzplein, kinderschminken, een ouderwetse fotograaf, Ventura en een bezoek van brandweerman Sam en de Ballonnenclown.

Naast entertainment is er, tot in de late uurtjes, volop muziek op het Vispoortplein, de Plantage, in de Torenstraat en op de Botermarkt. Naast de braderie en de rommelmarkt in de Oudestraat is er ook een braderie in de Geerstraat met veel lekkernijen. Wilt u meedoen aan de rommelmarkt, meldt u zich dan aan via www.kamper-uitdagen.nl, tevens vindt u hier alle informatie.

Op diverse locaties in de binnenstad van Kampen zijn orgels te beluisteren en te bespelen. Om 10.00 uur gaan de deuren open van de Bovenkerk, de Broederkerk, de Buitenkerk, de Lutherse kerk en de Poortkerk. 's Avonds is organist Evan Bogerd (Hasselt) te beluisteren in de Bovenkerk. Dit concert is tevens het slotconcert van de 'Kamper Orgelpaddag'.

De vierde en vijfde Uitdag worden muzikaal afgesloten met respectievelijk het Latin Kings Dance Festival XXL en Wild Beatz Outdoor 2017. Tevens verzorgt cafe ‘de Lantaarn’ op de vijfde Uitdag een gezellige muzikale afsluiting.

Fotograaf, organist, verslaggever en voorganger na het ochtendgebed in de Bovenkerk
Landelijke aandacht voor wekelijks ochtendgebed in Kamper Bovenkerk Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Hihoptalent gepresenteerd in 't Ukien tijdens Verse Jam Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Glasbedrijven herstellen voor KWF kosteloos vernielde gedenkplaten Algemeen 10 uur geleden