Afbeelding

Kunstmiddag voor jong en oud

Algemeen

KAMPEN – Bij Quintus is er zaterdag 9 juni de muzikale workshop ‘Zet je Brein in Beweging’. De workshop is gebaseerd op de RGM-methode van de inmiddels 85-jarige Amerikaanse jazzdrummer Ronnie Gardiner.

De workshop is bedoeld voor gezonde senioren en laat de deelnemers ervaren hoe muziek en ritme de denksnelheid, concentratie, geheugen, motorische vaardigheden, energie en spierkracht verbeteren. Tijd: 14.00 – 15.00 uur.

Kunstcarrousel voor kids

‘Vakantie…op een onbewoond eiland!’ Dat is het thema van de Kunstcarrousel voor kinderen van circa 6 tot 11 jaar. In vier onderdelen van elk 25 à 30 minuten kunnen kinderen proeven van alle kunstdisciplines binnen Quintus. Tijd: 14.00 – 16.00 uur.

Workshop 'Keltisch Harpensemble’

Volwassenen die willen kennismaken met de harp en het gezellig vinden om in een groep samen te spelen, kunnen terecht in is de workshop Keltisch Harpensemble. In korte tijd worden de basisprincipes van het harpspel aangeleerd en gaan de deelnemers aan de slag met het samenspelen van bekende en minder bekende Keltische melodieën en begeleidingen. Harpen zijn aanwezig. Tijd: 15.00-16.00 uur.

De Kunstmiddag vindt plaats in het gebouw van Quintus aan de Vloeddijk 38. Voor meer info of inschrijven: www.quintuskampen.nl of bel met (038) 337 12 00.

Afbeelding