Afbeelding
Foto Cinnamon

Concert traditionele Ierse Folkband Cinnamon

· leestijd 1 minuut Cultuur

Aanstaande zaterdag 9 februari is het zover, de Ierse sessie bij Quintus Kampen met dansworkshop Celtic Ceili (Ierse dans) en het concert van de Traditionele Ierse Folkband Cinnamon. De dansworkshop zit zo goed als vol.

Voor het concert zijn er nog kaartjes te krijgen en kun je je nog aanmelden op: www.quintuskampen.nl of contact opnemen met Quintus: 038-3371200 om zeker te zijn van een plaatsje. Het concert start om 16:30 uur en kost maar €5,00!

Cinnamon maakt al vele jaren traditionele Ierse Folk, op smaak gebracht met een vleug Nederlandse kaneel. Het repertoire is enorm gevarieerd. Naast uitgelaten jigs en reels komen er rustige tunes en vreemde maatsoorten voorbij en ook eigen composities.

Trekzak en Ierse fluiten, harp en uileann pipes, top-instrumenten in de Ierse muziektraditie, maken de sound van Cinnamon authentiek Iers. Een Indiase shruti box en het geluid van drie fluiten maken Cinnamon verrassend. Natuurlijk op een bedje van gitaar en bodhran.

Een mix van tunes wordt afgewisseld met songs en ballads. hartstochtelijk en beeldend gezongen door een fantastische zangeres.

Cinnamon brengt met zijn enthousiaste muziek zowel op grote als kleine podia het publiek in vervoering

Concert Cinnamon: 16:30 tot 17:30 uur Sessie: inloop vanaf 13:30 uur Dansworkshop: 14:30 tot 15:30 uur

Quintus Kampen, Vloeddijk 38, 8261GC Kampen