Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

Omdat we niet allemaal op een bankje aan zee kunnen zitten…

Partnerbijdrages

Zoute lucht is goed voor je. Dat wisten ze vroeger al. Daarom werden kinderen met longklachten, astma, of andere ademhalingsproblemen vaak naar een resort aan zee gestuurd. Ook vandaag de dag verricht zoute lucht wonderen. Maar omdat we niet allemaal aan zee wonen (of ons een vakantie kunnen veroorloven), is er Zoutkamer Kampen. Onze zoutkamers zijn gebouwd voor mensen met ademhalings- en longproblematiek. De geconditioneerde lucht, met een hoog zoutgehalte, maakt je luchtwegen schoon en geeft je zo meer lucht en een betere weerstand.

Door Alex de Jong @ Attest Communicatie

De zoute lucht in Zoutkamer Kampen helpt om je luchtwegen schoon te maken én te houden. De reden is simpel. Bacteriën en virussen “overleven” in de geconditioneerde droge zoute aerosollucht niet. Mensen met luchtwegproblemen hebben daarom al jaren baat bij de geboden behandeling. Menigeen heeft zelfs, in goed overleg met de arts, de medicijnen en puffertjes kunnen afbouwen of zelfs helemaal achterwege kunnen laten.

Hogere weerstand
De geconditioneerde zoute lucht van Zoutkamer Kampen kan zelfs mensen die willen stoppen met roken, goed helpen. Zij gaan veel meer hoesten en moeten het loskomende slijm kwijtraken. Regelmatig de zoutkamer bezoeken helpt ook hen om weer opgelucht adem te halen. Zoutkamer Kampen heeft de laatste tijd veel ex-covidpatiënten mogen verwelkomen. Ook zij merken een aanzienlijke verbetering door de zouttherapie. Sporters krijgen meer lucht en presteren beter, maar ook doorsnee gezonde mensen verhogen er hun weerstand en zijn zo beter bestand tegen verkoudheid en griep.
Vanwege de grote vraag heeft Zoutkamer Kampen inmiddels een tweede zoutkamer geopend. Deze kleinere kamer is vooral voor mensen met kleine kinderen en voor privégebruik voor mensen met huidklachten, want ook daarvoor kan de zoutkamer uitkomst bieden!

Meer weten? Zie www.zoutkamerkampen.nl of bel voor een proefsessie met 038-3332727. 

Nick de Vries

Afbeelding
Verdachte van moord op dochter na sprong in IJssel naar Pieter Baan Centrum Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
In- en uitchecken met betaalpas of creditcard in bussen OV-regio IJsselmond Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
N50 Kampen – Kampen Zuid: werkzaamheden en verkeershinder van 3 tot 17 mei Algemeen 18 uur geleden