Afbeelding

Weer zege voor dames Reflex

Sport

ROUVEEN – De volleybalsters van Zalsman/Reflex blijven winnen in de promotiedivisie B. Zaterdag werd in Rouveen de negende competitiezege behaald. De Kamper volleybalsters wonnen met 1-3.

Reflex moest het doen zonder enkele basisspelers, maar met de brede selectie werd dit goed opgevangen. De ploeg begon rommelig en keek in de eerste set even tegen een achterstand aan. Na een serveserie van Cynthia Last pakte Reflex de draad op en kwam het flink tot scoren. Marjolein Hullegie zorgde voor een goede servicepass. Kirsten Wind hield met haar blok flink wat ballen tegen en Danieke Houben kon het spel goed verdelen. Rouveen wist een goed verdedigend spel neer te zetten, maar Reflex wist het toch af te maken in de eerste twee sets en won beide sets met 17-25.

Daarna ging het minder met Reflex. De bezoekers speelden rommelig en chaotisch en kwamen er even niet meer doorheen bij Rouveen. Bij vlagen werd het goede spel van de eerste sets weer opgepakt, maar Reflex kon niet meer voorkomen dat de derde set naar Rouveen ging: 25-21. Daarna kreeg Reflex het goede gevoel weer te pakken. Met 21-25 ging de vierde set naar de bezoekers uit Kampen.