Set Up

Ten Brinke Set Up D1 sluit 2019 met verlies.

D.d. 11-12-2019
Uitslag: 3 - 1

Vanavond stond de wedstrijd tegen Joure op het programma. Na drie gewonnen wedstrijden zat Set Up in een lekkere flow. De afspraken in het veld zijn helder en de afstemming qua pass en spelverdeling gaat goed. Na wederom een week hard trainen en maandag een oefenwedstrijd gespeeld te hebben tegen een derde divisie team, die we tevens wonnen, startte men vol vertrouwen tegen Joure.

De eerste set ging goed van start. Alles liep goed en er werd een kleine voorsprong gepakt. Echter kreeg Set Up de service niet altijd onder controle waardoor de pass niet aankwam en aanval uitbleef. Tevens had man moeite met de middenaanval van de tegenstander. Helaas veranderde de voorsprong in een achterstand die niet meer weggewerkt kon worden 25-20.

De tweede set startte Set Up wederom goed. Men was niet van slag door het verlies van de eerste set. Set Up stond verdedigend beter te spelen waardoor men ook aanvallend meer konden bieden. Dat wierp zijn vruchten af, Set Up kon een voorsprong pakken en de set binnen slepen met 20-25.

Gedreven om ook de andere sets binnen te slepen en met winst naar huis te gaan, begonnen men aan de derde set. Echter was de controle over het spel er niet altijd, wat hier en daar wat frustratie opleverde. Het lukte even niet meer om het niveau van de vorige sets te bereiken en men kwam op een grote achterstand. Trainer/coach Edwin bracht twee wissels in, met de hoop om het spel te verbeteren. Echter bracht dit niet het gewenste resultaat. 25-17.

Set Up wou niet buigen. Met het team wat eindigde in de vorige set werd de wedstrijd hervat. Helaas was de start niet flitsend en werden er weer wissels toegepast. Ondanks dat de sfeer goed was en de pass ook goed liep, was men Joure niet de baas. Het degelijke spel met de ervaren spelers, speelden slim en scoorden punt na punt. Helaas einduitslag 3-1 verlies.

Namens heel Ten Brinke Set Up dames 1 en coach willen we jullie fijne feestdagen toewensen en een goede jaarwisseling!