Zorgen nemen toe voor DOS Kampen

KAMPEN ? DOS Kampen heeft zaterdag met 1-3 verloren van koploper  DOS'37. De situatie begint er voor de poelenten somber uit te zien. De ploeg is onder de streep voor directe degradatie terechtgekomen.

DOS moest het doen zonder de geschorste Emiel Diender en Lenhard de Velde. Al in de 4e minuut moest keeper Demi Loet-Loetoer twee keer ingrijpen om een goal te voorkomen. Een paar minuten daarna werd DOS voor het eerst gevaarlijk. Een uithaal van Matthijs Winters vloog over het doel. In de 23e minuut kwam een uitgooi van Loet Loetoer ongelukkig terecht op de rug van verdediger Christian van der Worp. DOS had geluk dat de vrijstaande Maarten Smit nipt naast schoot.

Nadat een schot van Jord van der Weerd werd gepareerd door de keeper, kwam DOS in de 53ste minuut op voorsprong. Arjan Vorsselman kopte raak uit een goede voorzet van Wim Snippe. Vier minuten later kwam DOS '37 al weer langszij. Na matig uitverdedigen van Christian van der Worp kon Marc Meijer simpel binnen tikken. Nog geen minuut later bracht Remco Gombert met een geplaatst afstandsschot de bezoekers op 1-2. Het verzet van DOS was daarmee gebroken en in de 75e minuut bracht invaller Ronald ter Morsche de eindstand op