Goede start driebanders BC Reijersdam

Sport

GOEDE START DRIEBANDERS BC REIJERSDAM.

De driebanders van BC Reijersdam zijn het nieuwe jaar goed begonnen. De thuiswedstrijd in het wijkcentrum Reyersdam tegen H.Z.W. uit Genemuiden werd met 5-2 gewonnen.
Klaas Riezebos , moyenne 0,446 , en Gerrit Bos , moyenne 0,381 , zorgden voor de winstpartijen en Ep van Staveren zorgde voor de extra wedstrijdpunt.
Ook de libre spelers van team 1 begonnen goed aan het nieuwe jaar. De uitwedstrijd tegen BV De Pol uit Zwolle werd met 2-5 gewonnen.
Rens Jager , moyenne 2,97 , en Jaap Ripke , moyenne 3,10 , wonnen hun partijen en Harry Winkeler zorgde voor de extra wedstrijdpunt.
In de dagcompetitie startte team 2 van BC Reijersdam wel goed aan de 2e. helft van de competitie. De thuiswedstrijd tegen BV De Bleistarte uit Zwartsluis werd met 43-32 gewonnen. Martin ten Hove , moyenne 3.11 , Ben Wielandt , moyenne 2,00 en Wim Kars , moyenne 1,15 , wonnen hun partijen.
Minder goed of liever gezegd heel slecht deed team 1 van BC Reijersdam. De uitwedstrijd tegen BV Tholen 1 uit Emmeloord werd met liefst 48-27 verloren. Geen der spelers van BC Reijersdam kon een partij winnen en een smadelijke nederlaag was het gevolg.