Gespannen 's-Heerenbroek begint met remise tegen CSV ?28

'S-HEERENBROEK ? In de vierde klasse C is 's-Heerenbroek de competitie gestart met een remise. Thuis tegen het Zwolse CSV '28 werd het 2-2.

Na een goede voorbereiding speelde 's-Heerenbroek een mindere wedstrijd tegen CSV '28. De nieuwe hoofdtrainer Anton Visscher denkt dat dit vooral met de spanning te maken had. ?Ik denk dat we pas over een aantal weken kunnen zeggen waar we staan.?

Toch was 's-Heerenbroek nog dicht bij een overwinning. In de 87ste minuut schoot Gilliam Bien raak met buitenkant rechts, maar de treffer werd afgekeurd wegens buitenspel. Volgens Visscher een onterechte beslissing.

Wel geeft Visscher toe dat 's-Heerenbroek met de zege teveel had gekregen. CSV zette vanaf het begin veel druk op de verdediging van de thuisploeg.  Daar had 's-Heerenbroek veel moeite mee. CSV kreeg in de beginfase enkele grote kansen, maar het was 's-Heerenbroek dat via uit een uitval op voorsprong kwam. Gert Kwakkel kwam via de kluts in balbezit en knalde de bal in de linker onderhoek. Daarna was CSV enkele keren dicht bij de gelijkmaker. 's-Heerenbroek mocht niet mopperen over de 1-0 ruststand .

In de 57ste minuut kwamen de Zwollenaren op gelijke hoogte via een volgens Visscher gemakkelijk gegeven strafschop. Het antwoord van 's-Heerenbroek kwam snel.  Na goed doorzetten van Bien scoorde Hendrik Rietman. 's-Heerenbroek kon de voorsprong niet vasthouden. Een kwartier voor tijd leek 's-Heerenbroek onnodig balverlies. CSV schakelde om en de verdediging greep niet in. CSV profiteerde en bracht de eindstand op 2-2.