Wilsum blijft steken op remise tegen DKB

DE KRIM - Wilsum was tegen DKB de betere ploeg, maar liet te veel kansen onbenut. Resultaat was een 1-1 gelijkspel.In een open wedstrijd kwam DKB al in de 10e minuut op voorsprong. Debutant Klaas Jan de Groot veroorzaakte een strafschop. De ervaren Leon Kosse schoot de penalty binnen. Daarna kreeg Wilsum een handvol kansen om wat terug te doen, maar onder andere Patrick Plette, Wiljan van Zuthem en Henri van de Wetering hadden het vizier niet op scherp staan. Vlak voor de thee voorkwam keeper Gerhard Bolt de 2-0.In de 57e minuut trok Wilsum de stand gelijk. Wiljan van Zuthem werd neergelegd binnen de beruchte lijnen. Hij schoot de verkregen strafschop vervolgens binnen. Daarna was Wilsum wederom niet scherp in de afronding en verloor het Erik Bruins met een enkelblessure.