DOS verslaat KHC in armetierige derby

KAMPEN - DOS Kampen heeft zaterdag revanche genomen voor de 5-1 nederlaag tegen KHC, eerder dit seizoen. In een matige derby won DOS Kampen met 2-0. Door deze zege is de ploeg van trainer Jan Beide ploegen moesten het doen zonder diverse basisspelers en dat kwam het spel niet ten goede. Het publiek zag een foutenfestival met te weinig hoogtepunten. Bovendien lag het spel veel te vaak stil vanwege blessurebehandelingen. Het was een wedstrijd waarin DOS de minst slechte ploeg was en derhalve terecht won. In de eerste helft viel er nauwelijks iets te beleven. Hoogtepunt was de 1-0 van Daniël van Direct na rust ontstond de grootste kans van de wedstrijd. Na een fout achterin bij KHC schoof Van In de laatste tien minuten slaagde KHC er eindelijk in om wat druk te ontwikkelen. Dat leidde tot een goede kans voor