Afbeelding

Instuif bij De IJssel

Sport

KAMPEN – Kamper roeivereniging De IJssel houdt zaterdag 3 september een roei-instuif aan het Ganzendiep. Door de Nederlandse roei-successen op de Olympische Spelen staat het roeien volop in de belangstelling. Reden voor De IJssel om geïnteresseerden kennis te laten maken met de roeisport.

Zaterdagochtend van 11.00 tot 13.00 uur kan iedereen op sportieve wijze vrijblijvend komen kennismaken. In de vorm van een clinic worden gedurende twee uur diverse facetten doorlopen. Ook worden basisvaardigheden uitgelegd en kunnen deelnemers roeien op de ergometer (indoor roeitrainer) en daarna op het water, samen met een instructeur.

Dit jaar heeft de roeivereniging voor het eerst te maken met een wachtlijst voor de beginnerscursus. Nu de avonden snel korter worden is er onvoldoende gelegenheid cursussen aan te bieden. Met deze instuif wil de roeivereniging tegemoet komen aan de interesse van aspirant-roeiers. De komende winter staat ook weer de succesvolle ergo-challenge bij Fitland op de agenda. Op deze manier wil De IJssel de periode overbruggen tot de beginnerscursus in het volgende voorjaar. Aan de clinic zijn geen kosten verbonden.

Wel graag aanmelden via instructie@roeiverenigingdeijssel.nl. Meer info: www.roeiverenigingdeijssel.nl