Oranjeconcert DEV in samenwerking met Kamper Oranje Vereniging

Partnerbijdrages

KAMPEN - Christelijk Kamper mannenkoor DEV onder leiding van Gerwin van der Plaats geeft, in samenwerking met de Kamper Oranjevereniging (KOV), haar traditionele Oranjeconcert.  Het concert vindt plaats op maandag 27 april in de Bovenkerk.

?Het traditionele Oranjeconcert van de KOV is een begrip in Kampen en ver daar buiten en een traditie die een rijke geschiedenis kent?, stelt de organisatie.

?Bijzondere medewerking wordt dit jaar verleend door het trompetduo Maurice & Janita van Dijk. Marco den Toom neemt  weer plaats op de orgelbank van het fraaie Hinsz-orgel.?

Evenals in voorgaande jaren is er een afwisselend en feestelijk programma samengesteld met samenzang van onder andere bekende Vaderlandse liederen. Daarnaast staat een medley met liederen binnen het thema Nederland ? Waterland' op het programma, alsook het bekende ?Domine Salvum fac'. Nieuw is de uitvoering van een fantasie over het Wilhelmus van Klaas Jan Mulder.

Het concert begint om 20.00 uur. De kerk is vanaf 19.30 uur geopend. Kaarten tien euro zijn verkrijgbaar op de avond van het concert aan de kerk. Daarnaast zijn tickets verkrijgbaar bij de volgende voorverkoopadressen:

Fa. Th.Goossen, Oudestraat 130, Lovinkstraat 26, Penningkruid 27 en Toko Hannes, Dr.Damstraat 20.