Afbeelding

Vijf dames in het zonnetje gezet in zwembad De Steur

Partnerbijdrages

Zwembad De Steur heeft op donderdagmorgen 4 december vijf dames in het zonnetje gezet. Dit omdat de dames al 25 jaar trouw zijn aan de activiteit ?Club aquajogging'.
De Steur: ?Met veel enthousiasme komen de dames Bosman, Visscher, Uijt de Boogaard, Landsman en Lorist komen al 25 jaar wekelijks naar zwembad De Steur om deel te nemen aan deze activiteit. Samen met de andere dames zijn ze op donderdag morgen te vinden in het vijftig-meter-bad, waar ze onder deskundige begeleiding werken aan conditie, lenigheid en kracht. Kortom een actieve bewegingsvorm, die voor iedereen geschikt is. Gedurende de les van 45 minuten wordt er gewerkt op passende muziek.?
Dat de club aquajogging een trouwe en enthousiaste groep is, blijkt ook uit de activiteiten die ze zelf organiseren. Een keer per maand drinken de dames na de les gezamenlijk koffie in het restaurant en jaarlijks plannen ze een gezellig uitje.
Lijkt het u ook leuk om eens een proefles mee te doen met club aquajogging, dan bent u van harte welkom op donderdagmorgen van 10.45 tot 11.30 uur in zwembad De Steur.