Creyf's uitzendbureau gaat samen met Unique en Technicum

· leestijd 2 minuten Partnerbijdrages

Kampen, 5 december 2014 ? Vanaf 1 januari 2015 aanstaande zullen de uitzendorganisaties Creyf's, Unique, Technicum en Receptel samen verder gaan onder 1 naam namelijk Unique! De huidige Creyf's vestiging in Kampen zal gaan verhuizen van de Plantage 16 naar de Oudestraat 104 te Kampen.

De uitzendorganisaties Creyf's, Technicum, Receptel en Unique worden begin 2015 samengevoegd tot dé specialist in Nederland op het gebied van arbeidsbemiddeling en HR-oplossingen. De naam van het nieuwe bedrijf wordt Unique. Tot het moment van fusie blijven de ondernemingen, werkmaatschappijen van USG People, zelfstandig en onder hun eigen naam opereren.

?Onze nieuwe locatie is een uitstekende locatie in Kampen waar klanten en kandidaten ons ongetwijfeld goed kunnen vinden. En door onze krachten te bundelen zijn we nog beter in staat om kennispartner te zijn voor ondernemend Nederland? zegt Liesbeth de Wolff vestigingsmanager van Kampen.

Over Unique:
Unique startte ruim 40 jaar geleden als uitzender met een bijzonder oog voor het talent van mensen en onderscheidde zich met haar persoonlijke en kwalitatieve dienstverlening. Vandaag de dag is Unique uitgegroeid tot een brede HR-dienstverlener. Nog steeds actief in arbeidsbemiddeling, maar biedt daarnaast een breed palet aan HR-diensten en producten. Unique stelt zich als doel om alle HR-vraagstukken van ondernemers in te vullen. Online en offline, tijdens kantooruren en daarbuiten. Onze grootste kracht is onze verbeeldingskracht. We kijken naar wat er is. En we kijken naar wat er kan komen, naar de wereld van morgen. Unique gelooft in innovatie en biedt een nieuw type HR-dienstverlening. Toegankelijk. Deskundig. Op maat. Unique. Werk aan morgen. Kijk ook op http://www.unique.nl en op http://www.unique.nl

Over Creyf's
Naast het selecteren en binden van vakkrachten heeft Creyf's als doel het risico van de klant te verlagen, flexibel te blijven in capaciteit en tijd te besparen. Dit doet Creyf's al vijftig jaar met uiteenlopende oplossingen en specialismen binnen de branches administratie, callcenter, bouw/beton, logistiek, productie/ industrie, techniek en kinderopvang.
Naast vaste diensten als uitzenden, detacheren, werving en selectie en payrollen, biedt Creyf's ook HR-services aan. Met deze HR-services biedt Creyf's specialistische oplossingen aan voor de klant. Hierbij kun je denken aan Inhouse constructies en flexkrachten die Creyf's buiten de grenzen werft. Meer informatie vindt u op http://www.unique.nlyf's.nl.

Over Technicum
Technicum is dé toonaangevende partner in het bemiddelen, begeleiden en opleiden van technisch personeel van vmbo- tot en met mbo+ niveau. Technicum levert daarnaast maatwerk voor personele vraagstukken bij verschillende landelijke en lokale opdrachtgevers.
Technicum is opgericht in 1986. Met behulp van een landelijk distributienetwerk is Technicum al jaren een begrip in de bouw & techniek. Door het uitgebreide netwerk en de kennis van de lokale markt is Technicum in staat, zowel op landelijk als lokaal niveau, klanten op maat te bedienen. Meer informatie vindt u op http://www.unique.nl

Over Receptel
Receptel is sinds 6 jaar actief in Nederland en gespecialiseerd in receptie- en telefoniediensten. Receptel is één van de eerste spelers in de markt die zich heeft gespecialiseerd in deze niche. De afgelopen jaren is ons specialisme uitgebreid van een traditionele receptiedienstverlening (zittend achter de receptiebalie) met Hospitality achter-en voor de receptiebalie in de ontvangsthal. Hospitality is anno 2013 onlosmakelijk verbonden aan al onze dienstverleningsvormen. Inmiddels is Receptel een begrip in de markt en marktleider in Hospitality in combinatie met receptiedienstverlening op het hoogste niveau. Met Receptel verzekert uw organisatie zich van een ontvangst met een professionele en warme uitstraling in de stijl van uw merk- en kernwaarden. http://www.unique.nl

Voor meer informatie:
Creyf's uitzendbureau
Liesbeth de Wolff
Tel: 038-3328575
E: kampen@creyfs.nl