Afbeelding

Cursus ZwangerFit® en MoederFit® bij Papegaaij & Tegelaar

Partnerbijdrages

Fysiotherapie Papegaaij & Tegelaar start op donderdag 16 oktober met 2 nieuwe cursussen rondom de zwangerschap. De cursus ZwangerFit® is een moderne vorm van zwangerschapsgymnastiek voor vrouwen vanaf de 16e zwangerschapsweek en is bedoeld om in deze periode het lichaam in optimale conditie te houden en daarnaast om klachten te verminderen en/of te voorkomen. De cursus is een combinatie van actief bewegen, voorlichting, ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Als extra dienstverlening is bekkenfysiotherapeute Andrea Pilz ook betrokken bij de cursus. ZwangerFit® bestaat uit een serie van 10 lessen van 75 minuten en de kosten zijn in totaal ? 150,-, inclusief koffie/thee na afloop.

MoederFit® is een vervolgcursus voor de periode na de bevalling, waarbij vrouwen gericht weer kunnen weken aan het opbouwen van conditie en spierkracht. Extra aandacht wordt daarbij besteed aan de bekkenbodem en aan de houding tijdens het verzorgen van de baby. De cursus is tevens een goede voorbereiding op het hervatten van oude, dan wel het oppakken van nieuwe sportactiviteiten. MoederFit® bestaat uit een serie van 10 lessen van 60 minuten en kost 150 euro inclusief koffie/thee.

Beide cursussen staan garant voor een periode verantwoord trainen in een ongedwongen en respectvolle sfeer en worden gegeven door Geertje van Veelen, gecertificeerd zwangerfitdocente / fysiotherapeute. Cursuslokatie is onze fysiotherapiepraktijk die zich bevindt in Gezondheidscentrum de Hanze aan de Oostzeestraat 30. Voor meer informatie en/of opgave kan gekeken worden op www.fysiokampen.nl of bellen met het secretariaat 038 ? 3324407.