Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

Open Avond Hoornbeeck College Kampen

Partnerbijdrages

Het Hoornbeeck College in Kampen, dé school voor reformatorisch mbo, houdt binnenkort weer open avonden. Alle belangstellende (toekomstige) studenten en hun ouders en andere belangstellenden zijn hartelijk welkom.

Tijdens de open avonden presenteren de diverse opleidingen zichzelf, vertellen studenten en docenten over de school en het beroep en kun je alle informatie krijgen die je wilt over studiekeuze, ondersteuning bij jouw opleiding en wat belangrijke vereisten zijn voor de verschillende beroepen.

Op het Hoornbeeck College kun je terecht voor een breed scala aan beroepsopleidingen in de sectoren Techniek, Economie, Welzijn, Gezondheidszorg en Dienstverlening. Voor een overzicht van alle opleidingen kun je terecht op de website: https://www.hoornbeeck.nl/opleidingen/

Wil jij kennis maken met een supergave school waar het prima studeren en werken is, en dat in een prettige sfeer, waarbij de Bijbel de basis is van waaruit we leven? Kom dan naar onze Open Avond op D.V. dinsdag 24 januari 2023 of donderdag 16 maart 2023 (gericht op persoonlijk gesprek). Hoornbeeck College: Leren voor het Leven.

Dit is een partnerbijdrage het Hoornbeeck College.

Nick de Vries