Afbeelding
Foto: Aangeleverd

BarberShop Batu pakt uit met spectaculaire knipbonactie

Partnerbijdrages

Mannen opgelet. Op zoek naar de perfecte look? BarberShop Batu heeft alles in huis om jou een perfecte uitstraling te bezorgen. In de maand juni is het wel heel aantrekkelijk om kennis te maken met BarberShop Batu. Via een knipbonactie worden allerlei behandeling zeer voordelig aangeboden in juni.

BarberShop Batu is een van de goedkoopste barbershops van Kampen en duikt in de maand juni nog verder naar beneden met de prijzen. Knippen voor 12,50 euro in plaats van 20 euro. Knippen en verzorgen van je baard voor 20 euro in plaats van 30 euro. Het kan allemaal tijdens de stuntmaand bij BarberShop Batu. Belangrijk is wel om de desbetreffende knipbon uit deze editie van weekblad De Brug mee te nemen. Alleen zo kun je profiteren van deze aantrekkelijke actie.

Met deze reclamestunt wil Batuhan Bektas zijn klanten graag trakteren op voordeel en daarnaast mensen kennis laten maken met zijn zaak. Anderhalf jaar geleden zette hij de barbershop op. Hij wilde het anders doen dan andere barberShops. “Ik wil vooral de juiste service bieden. Bij ons krijg je een complete behandeling. Het verwijderen van oorharen en neusharen is gratis. Dat geldt ook voor het bijwerken van de wenkbrauwen. We zijn altijd graag bereid om uw bril even schoon te maken en de klanten kan altijd rekenen op een heerlijk kopje koffie”, aldus Bektas.

Hij wil zijn klanten in de watten leggen. “Je gaat bij ons echt anders weg. Geheel ontspannen. Genieten van een lekkere warme handdoek in je gezicht wanneer je baard wordt geschoren. Een behandeling bij BarberShop Batu moet je echt beleven. We bieden kwaliteit en service voor een mooie prijs.”

Dit is een partnerbijdrage van BarberShop Batu:
Oudestraat 53 Kampen
www.barbershopbatu.nl

Barry Kiel

Afbeelding
24 verenigingen uit Kampen op pad voor Grote Clubactie Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Expositie van prints van werken van Van Gogh Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester en wethouders laten regionale stem horen tijdens 'Laat ons niet in de St(r)eek' - evenement Algemeen 18 uur geleden