Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Batu Wonen pakt uit met spectaculaire openingsactie

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Kampen is een woningspecialist rijker. Batu Wonen biedt alles op het gebied van woninginrichting en staat garant voor 1000 vierkante meter woonplezier. De komende tijd is het wel heel erg aantrekkelijk om even binnen te lopen in de grote showroom aan de Zambonistraat 4K. Batu Wonen pakt uit met een openingsactie met spectaculaire korting. Het voordeel kan oplopen tot maar liefst 30 procent.

Voor de jonge ondernemer Batuhan Bektas is met de opening van Batu Wonen een droom uitgekomen. “Dit is voor mij een jongensdroom. Mijn vader had vroeger een meubelzaak in Rotterdam. Dat ambieerde ik ook. Toen ik dit pand zag aan de Zambonistraat begon het kriebelen. Mijn vader gaf me het laatste zetje. Hij zei tegen me dat ik nog jong ben en het gewoon moest doen. Met zijn ervaring en hulp heb ik dit mogen opzetten. Ik had nooit geacht dat het zo snel zou gaan, maar dat is een geschikt pand. Ik heb ook een kapperszaak en dat heeft de weg naar de meubelzaak geopend”, aldus Batuhan. 

Begin dit jaar betrok hij het pand aan de Zambonistraat, maar er moest veel gebeuren. “Ik ben best lang bezig geweest. Ik ben de eerste huurder van dit pand. Daarom was het een langdurige verbouwing. En ik ben nog steeds bezig om het pand nog mooier te maken.”

Batu Wonen is al enige tijd geopend, maar nu alles op de rit is wil Batuhan uitpakken met een megastunt. De prijzen van Batu Wonen zijn al buitengewoon scherp, maar tijdens de openingsactie worden grenzen doorbroken. De korting op tafels en stoelen bedraagt 10 procent, op bedden wordt een korting gegeven van 20 procent en op bankstellen maar liefst 30 procent. De kortingen gelden alleen op showroommodellen. Een ideale gelegenheid om kennis te maken met de uitgebreide collectie van Batu Wonen. 

De winkel heeft alles op het gebied van wonen. Banken, bedden, tafels, stoelen en sfeerhaarden. Daarnaast tref je bij Batu Wonen veel accessoires, zoals lampen, spiegels, kasten en tapijten. Batu Wonen heeft voor ieder wat wils en hanteert grote voorraden. Dat staat garant voor een snelle levertijd.
Kom gerust een kijkje nemen in de showroom. De koffie staat klaar.

Dit is een partnerbijdrage van Batu Wonen:
Zambonistraat 4k Kampen
06 811 859 39
klantenservice@batuwonen.nl
www.batuwonen.nl

Gerard Meijeringh

Afbeelding
24 verenigingen uit Kampen op pad voor Grote Clubactie Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Expositie van prints van werken van Van Gogh Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester en wethouders laten regionale stem horen tijdens 'Laat ons niet in de St(r)eek' - evenement Algemeen 17 uur geleden