Afbeelding
Foto: troelliesfotografie.nl.

FIKÈ huid- en laser kliniek en Tandartsenpraktijk de Maten gaan samenwerken!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

KAMPEN - In het flatgebouw aan de Orkestlaan zit al jaren een tandartspraktijk met meerdere kamers. Na de overname van voormalig eigenaar R. Peelen zijn er meerdere kapiteins op het schip geweest. Ongeveer 5 jaar geleden heeft DENTEAM deze praktijk overgenomen en is al een aantal jaar bezig met het verbeteren van de kwaliteit en kwantiteit van de te leveren zorg. Het tandartsen tekort in Nederland maakt het in deze tijd zeker niet makkelijk om die zorg te kunnen waarborgen. 

Het team bij DGI Tandartsen gaat verder als Tandartsenpraktijk De Maten met nieuwe gezichten en flinke uitbreiding van personeel. Wij zijn blij dat we met dit team een goede zorg kunnen bieden en daarbij ook alle ervaring en expertise in kunnen zetten voor een goede tandheelkundige zorg.  Wij bieden algemene tandheelkunde, implantologie en orthodontie waarbij wij geen wachttijden hebben om u in te kunnen plannen.

Bij de uitbreiding van het personeel is nu ook een Huidtherapeut werkzaam binnen de tandartsenpraktijk. Henrique van der Scheer is met FIKÈ een welkome aanwinst in de praktijk. De afgelopen 2 jaar is Henrique werkzaam geweest als freelance- Huidtherapeut bij diverse bedrijven zoals o.a. Bergman Clinics. Na talloze behandelingen en het werken met veel verschillende apparatuur heeft zij in korte tijd enorm veel ervaring kunnen opdoen en belangrijker nog: Is haar passie voor Huidtherapie nog groter geworden!? Door de combinatie van een enorme groei in vraag en de droom een eigen kliniek te openen, is FIKE sinds 1 februari gevestigd in Tandartsenpraktijk de Maten. Stoor jij je aan overbeharing, pigmentvlekken, couperose, roodheid, rosacea, acne/acnelittekens, beenvaatjes of huidoneffenheden (fibromen)? Kom geheel vrijblijvend langs voor een intakegesprek. Met en zonder verwijzing kun je bij FIKÈ terecht. Een huidtherapeut is een BIG-geregistreerde paramedicus en bekend bij alle zorgverzekeraars.

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze praktijk en om u de beste zorg te kunnen bieden op het gebied van tandheelkunde en huidtherapie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Samen streven we naar een stralende en gezonde glimlach.

U kunt online een afspraak maken bij FIKÈ via www.fikekliniek.nl en bij tandartsenpraktijk De Maten kunt u zich online inschrijven en een afspraak maken bij www.tandartsdematen.nl