Afbeelding

Hanze Tandartsen schiet wortel aan Penningkruid

Partnerbijdrages

Tandartsenpraktijk Hanze Tandartsen is zaterdag officieel geopend door burgemeester Bort Koelewijn. Hoewel de praktijk in winkelcentrum Penningkruid nieuw is, zou je bijna denken dat iedereen de tandartsen Hassib Kamell en Fahim Hamidi en hun team al weet te vinden.

Hassib schat het aantal bezoekers dat zaterdag de opening en / of de open dag bijwoonde op ruim vijfhonderd. “Dat hadden we zelf ook niet helemaal verwacht. Bekende patiënten, nieuwe patiënten, collega-tandartsen, vrienden en familie, onze praktijk stond vol. Ze konden overal kijken, vragen stellen, ja kennismaken op een heel laagdrempelige manier.”

Het past prima bij het soort praktijk dat Hanze Tandartsen wil zijn. De patiënt moet zich volledig op zijn gemak voelen en een vertrouwensband voelen met de tandarts. Hassib en Fahim zijn opgeleid volgens de modernste inzichten en doen ook complexe behandelingen gewoon zelf. Het geruststellen van een patiënt die bang is voor de tandarts en hem motiveren de zorg voor zijn gebit serieus te nemen zijn kernkwaliteiten van de praktijk.