Rabobank breidt dienstverlening in Kampen uit

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Rabobank gaat het kantoor in Kampen verbouwen. Vanaf 21 oktober tot 16 december wordt de vestiging aan de Meeuwenweg 12 vernieuwd. Daarnaast wordt de dienstverlening uitgebreid, zodat de bank klaar is voor de toekomst. Het kantoor blijft gedurende de verbouwing open voor afspraken en vragen. De automaten zijn van 21 oktober tot en met 29 oktober buiten gebruik. Klanten kunnen voor het storten van geld in deze week terecht bij de vestiging in IJsselmuiden en voor het opnemen van geld bij de geldautomaten in de Oudestraat of Lovinkstraat.

Jolanda Benedictus, manager Particulieren: “Als coöperatieve bank zijn wij er voor onze klanten en leden. Wij willen dichtbij en betrokken zijn, bij onze klanten en de samenleving waar zij deel van uitmaken. Het kantoor in Kampen is een goede locatie om onze klanten persoonlijk te blijven ontmoeten.”

Complete dienstverlening door vertrouwd team

Rabobank IJsseldelta breidt het aanbod van de dienstverlening en de openingstijden van kantoor Kampen uit. Aan de Meeuwenweg kunnen klanten na de verbouwing terecht voor advies over al hun financiële zaken. Klanten kunnen ook terecht voor hypotheekadvies en zakelijke adviesgesprekken. Er staat een team met vertrouwde gezichten klaar voor klanten in de bank en in de netwerken.

Het kantoor in Kampen krijgt een gastvrije uitstraling, met een open inrichting en diverse ruimtes waar in alle rust adviesgesprekken kunnen plaatsvinden. De belangrijkste ingrediënten voor de nieuwe inrichting zijn ruimte voor persoonlijk contact om bankzaken te regelen en ruimte om elkaar te ontmoeten. Benedictus: “Door te investeren in de inrichting van een nieuw kantoor zijn wij in Kampen weer helemaal ‘up to date’ en kunnen we met trots onze klanten een warm welkom bieden.”

Verbouwing

Rabobank wil de overlast tijdens de verbouwing zoveel mogelijk beperken. Helaas kan niet voorkomen worden dat tijdens de verbouwing de automaten van 22 tot en met 29 oktober buiten gebruik zijn. De vestiging blijft op de gebruikelijke openingstijden geopend. Uiteraard kunnen klanten ook terecht bij de Rabobankvestiging in IJsselmuiden.