Afbeelding
Liesbeth v.Asselt

Speciale showdagen bij Van den Berg Interieur

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

KAMPEN - Een ongekende keus in elke stijl, van klassiek tot modern. Op het gebied van tapijten en gordijnen is bij Van den Berg Interieur een ruime keus aangevuld met een breed scala pvc, laminaat, vinyl, raamdecoratie, enzovoort. "We hebben volop keus voor elk interieur en elk budget", aldus Karstjan van den Berg die samen met broer Christiaan het veelzijdige bedrijf in IJsselmuiden runt.

Van den Berg Interieur bestaat 46 jaar en tijdens de speciale showdagen met diverse acties ontvangt elke bezoekers een leuke attentie. Naast Karstjan en Christiaan is ook moeder Christien nog actief in de winkel. "En daar zijn we blij mee, want haar ervaring is ongekend. Ons team bestaat verder uit de vertrouwde gezichten Warner Bosman, Ron van der Kolk, Johan Dorgelo en Helma van den Berg. We zijn een ervaren team dat er goed op elkaar is ingespeeld."

"Als interieurspeciaalzaak willen wij altijd het beste voor de klant. Het product moet bij de klant passen. Moet geschikt zijn voor welk doel het gebruikt gaat worden. Goede productinformatie en kleuradvies zijn daarbij erg belangrijk. We helpen de klant daarmee graag op weg en stalen kunnen rustig mee naar huis genomen worden. In de eigen woning komen kleuren vaak weer anders tot hun recht."

De speciale showdagen worden gehouden van zaterdag 24 december tot en met zaterdag 7 januari. Iedereen is van harte welkom bij Van den Berg Interieur aan de Baan 10 in Ijsselmuiden. Tel: (038) 331 37 61. Zie ook de advertentie in de Brug en www.vandenberginterieur.nl.