Afbeelding

Feestganger valt bij binnenkomst als een blok voor Moods and Roots Events

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het is een van de grootste feestlocaties, middenin het hart van Hanzestad Kampen. Met een eeuwenoude historische kelder, een verrassend moderne maar ook warme bovenzaal en een pracht van een binnenplaats die grenst aan het Ikonenmuseum verkoopt Moods & Roots Events zichzelf.


Vrijwel iedereen die een feestlocatie zoekt, valt bij binnenkomst als een blok voor de horecazaak die zelfs de meest verwende gast in de juiste mood brengt. “Sinds we open gingen in september 2015 hebben we hier alleen nog maar tevreden bezoekers gehad”, durft ondernemer Renko van Bodegraven wel te zeggen. Samen met Henri Schouten en Alexandra van der Haar runt hij Moods & Roots Events.


Het mooie aan deze feestlocatie voor onder meer bruiloften - het is een officiële trouwlocatie - thema party’s, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten is de exclusiviteit. Pal in de binnenstad heb je een verrassend ruime plek helemaal voor jou en je familie, vrienden en bekenden met parkeergelegenheid om de hoek.


“Bij Moods & Roots werken we graag op afspraak om het feest tot in de details te bespreken”, aldus Van der Haar, die er op wijst dat de zaak tijdens speciale events als bandjesavond open is voor een groter publiek. Een goed moment om Moods & Roots Events tot jouw feestdomein te maken is het eigenlijk altijd, maar de komende tijd geldt dat met een bijzondere aanbieding nog eens extra. Schouten: “Je maakt, of je nu een feest geeft voor twintig of tweehonderd man, kans om het feestbudget terug te winnen.”


Dat geldt voor alle feesten die in 2017 worden gehouden. In de maanden april en mei wordt ook nog eens 25 procent korting op het drankenarrangement gegeven.


Moods & Roots Events
Buiten Nieuwstraat 4
Kampen
T: (038) 203 85 00
M: 06 – 40 67 44 72
info@moodsandroots.nl.
Moodsandroots.nl