Afbeelding

Running-actie bij Sport-inn Kampen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Bij Sport-inn Kampen kunnen hardloopliefhebbers de komende 10 dagen hun ogen goed de kost geven tijdens de Running-actie. Zo wordt er van 2 tot en met 12 november 15 procent korting gegeven op alle running-artikelen van bekende sportmerken als Asics, Saucony,New Balance, Rogelli, Craft en Falke

Bezoekers kunnen gezellig rondkijken in de winkel waar de running-kleding, -schoenen en accessoires groots gepresenteerd worden.

Bij de sportspecialist is de nieuwe runningkleding najaar 2017 van Rogelli, Asics en Saucony verkrijgbaar. Tijdens de running 10-daagse is er een speciale kortingsactie van 25 procent op Asics runningtights.Voor Craft functioneel onderkleding is er een ruime keuze. Met Craft onderkleding blijf je warm en droog tijdens het sporten.

Naast runningkleding zijn er ook accessoires te koop zoals telefoonhouders, bottlebelts, caps, haarbanden enzovoorts. Tevens zijn er naadloze runningsokken van het merk Falke verkrijgbaar die perfect om de voeten aansluiten om zonder blaarvorming te gaan rennen.

Voetscan en deskundig advies

Als je bij de Sport-inn Kampen binnenloopt, krijg je deskundig en uitgebreid advies wat voor jou de beste schoenen zijn. Er worden onder andere een voetenscan en video-opnames gemaakt van jouw huidige schoenen en de eventuele nieuwe schoenen. Nadat de voetenscan en video-opnames zijn bekeken, wordt er gekeken welk merk en type het best bij de loper past. Om te kunnen vergelijken worden er diverse merken gepast, want het gaat er om dat de schoen optimaal om de voet heen sluit.

Hardlopen is de laatste jaren echt een trend geworden. “Naast het gezondheidsaspect kun je deze sport doen wanneer je maar wilt en op elk niveau”, weet bedrijfsleider Jos vander Kamp. Vanwege de belasting zijn goede schoenen voor running essentieel. Bij Sport-inn Kampen kun je daarom terecht voor een grote collectie sportschoenen en het complete assortiment. “We zijn dé runningspecialist voor Kampen en omgeving.”

Sport-inn

Oudestraat 128 Kampen

Tel: (038) 331 55 34