Afbeelding

Ambachtelijke patés proeven bij Slagerij van Campen

Partnerbijdrages

Slagerij van Campen houdt komende vrijdag (23 maart) een speciale proeverij. Op deze dag kunnen klanten kennismaken met de overheerlijke Ardenner patés, die op ambachtelijke manier zijn gemaakt. De proeverij duurt van 10.00 tot 17.00 uur.

Tijdens de proeverij kunnen mensen vier verschillende patés proeven. Alle patés zijn ambachtelijk bereid en dat proef je. De proeverij is een echte aanrader om culinaire inspiratie op te doen voor de naderende Paasdagen.

Met Pasen in aantocht heeft Slagerij van Campen nog veel meer te bieden. Zo heeft de Kamper slager alles in huis voor een geslaagde gourmet. Daarnaast biedt Slagerij van Campen veel variatie in salades en rollades. Een echte topper is de half om half runderrollade, gevuld met varkenshaas. Ook aanraders voor Pasen zijn kalkoen en wild. Tevens kunnen mensen bij Slagerij van Campen terecht voor diverse borrelhapjes.

Heeft u speciale wensen wat betreft de naderende Paasdagen? Schroom niet om dit door te geven. Alles is mogelijk. Het is te aanraden om uw Paasbestelling twee dagen van tevoren door te geven. Bestel op tijd, dat voorkomt teleurstellingen.

Slagerij van Campen

Tholenstraat 2 Kampen

Tel: (038) 331 37 25