Afbeelding
Dik Leusink

AK Blom verlengt subsponsorschap VSCO’61

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Asbestinventarisatiebureau AK Blom uit Oldebroek heeft deze week haar subsponsorovereenkomst met VSCO'61 voor de periode van drie jaar verlengd. Hiertoe ondertekenden op sportpark De Heughte Directeur Hendri van Ommen namens AK Blom en namens de club sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder het driejarige sponsorcontract. Als blijk van dank en waardering bood VSCO’61 AK Blom een fraai bloemstuk aan en werd een toost uitgebracht op de duurzame samenwerking.

AK Blom is al ruim 13 jaar actief in asbestinventarisering en advies AK Blom is niet alleen gespecialiseerd in het uitvoeren van asbestinventarisaties, maar ook partner voor het begeleiden en ondersteunen van asbestsanerings- en sloopwerkzaamheden. Op het gebied van advies over asbest in de ruimste zin van het woord kan AK Blom veel betekenen. Grondlegger van het bedrijf is Kees Blom die de onderneming vanaf 2006 samen met mede-eigenaar Hendri van Ommen verder uitbouwde en in 2014 volledig overdroeg aan de huidige directeur. Inmiddels zijn er 10 personen werkzaam bij AK Blom.

Mede door de sponsoring bij VSCO’61 heeft AK Blom een grotere naamsbekendheid in de (asbestsanerings-)markt gekregen. De samenwerking tussen de club en het bedrijf verloopt naar volle tevredenheid. Derhalve is na evaluatie besloten om de subsponsorovereenkomst met drie jaar te verlengen. Afgelopen week vond de officiële ondertekening van het nieuwe subsponsorcontract plaats op sportpark De Heughte, waarbij Directeur Hendri van Ommen en sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder van VSCO’61 de benodigde handtekeningen zetten. Een fraai bloemstuk werd door de club aan AK Blom overhandigd als blijk van dank en waardering voor deze duurzame en plezierige samenwerking.

Deze subsponsor van VSCO’61 is te vinden en bereiken op:

AK Blom
Oude Dijk 9
8096 RJ Oldebroek
T: 0525 - 63 15 01
E:
h.v.ommen@akblom.nl
www.akblom.nl