Afbeelding

Slaapadvies van Dijk - Uitgerust opstaan met het juiste matras

Partnerbijdrages

Gelachen, gehuild, gevreeën, geboren en geslapen. Er gebeurt van alles in je slaapkamer. Je bed is dan ook één van de meest persoonlijke plekken in je huis. Het belangrijkste is en blijft dat je lichaam en geest goed tot rust komen. Een matras dat perfect bij jou past is dan erg belangrijk. Daar helpen en adviseren we je graag bij.


Door de juiste vragen te stellen en goed te kijken, maken we een advies op maat en komen we uit bij het matras dat het beste bij jou past. Dat doen we trouwens zonder scans en andere technische poespas. Gewoon met vakkennis, jarenlange ervaring en persoonlijke aandacht.


Slaapadvies van Dijk, KampenUitgerust opstaan. Dat is onze belofte. We zijn ervan overtuigd dat ons aanbod en onze service zo goed zijn dat je altijd de juiste aankoop bij ons doet. Daarom geven we een Slaap Lekker Garantie. Mocht blijken dat jouw keuze toch niet aan je verwachtingen voldoet, dan gaan we altijd in overleg en werken we samen naar een goed eindresultaat. Wie droomt daar nou niet van? Heb je vragen, twijfels over je bed of bijvoorbeeld een aandoening als reuma of artrose? En wil je uitgerust opstaan. Kom dan langs in onze winkel voor een eerlijk en persoonlijk advies.


Uitgerust opstaan,
daar teken ik voor.

Afbeelding
Geen Rijkssubsidie voor gebiedsontwikkeling 'Bij de Bovenkerk' Algemeen 7 dec., 11:45
Afbeelding
Plannen voor werkschuur op plek voormalige kerk Jehova's Getuigen in het Groene Hart Algemeen 7 dec., 11:42
Afbeelding
Overijsselse Vrijwilligersprijs uitgereikt in Kampen Algemeen 7 dec., 11:39