Afbeelding
Fotografie Herman van der Wal

Autobedrijf Wim Prins verlengt subsponsorschap VSCO'61

· leestijd 2 minuten Partnerbijdrages

Autobedrijf Wim Prins uit Nunspeet heeft afgelopen week het subsponsorschap met VSCO’61 opnieuw verlengd. In de fraaie showroom van het populaire autobedrijf ondertekenden directeur-eigenaar Wim Prins en sponsorcommissielid Lammert Vlieger van VSCO’61de nieuwe sponsorovereenkomst. Trouwe subsponsor Autobedrijf Wim Prins werd door de club een fraai bloemstuk aangeboden als blijk van dank en waardering.

PrinsAlfa
Wim Prins was 16 jaar en autogek toen hij gegrepen werd door het Alfa Romeo-virus. Zodra de mogelijkheid zich voordeed, kocht hij zijn eerste Alfa. Die knapte hij op en verkocht hij weer. Al snel besloot Wim voor zichzelf te beginnen aan de Harderwijkerweg. In 2000 verhuisde het hele bedrijf naar de nieuwe locatie. Vandaag de dag is PrinsAlfa één van de bekendste Alfa Romeo dealers in Nederland.

PrinsAbarth
Wim Prins is ook trots op het Abarth dealerschap! Als één van de weinige officiële Abarth dealers in Nederland, werken zij voor klanten in de verre omtrek. De sportieve inslag van Abarth past helemaal bij het DNA van het bedrijf. Ondanks de rijke historie is dit merk toch helemaal van deze tijd. In de schitterende Abarth-studio vindt u altijd een aantrekkelijke voorraad en is alles in huis voor perfect onderhoud aan de Abarth.

PrinsXpert
PrinsXpert is een concept dat Wim Prins in het leven heeft geroepen om klanten die een ‘vreemd’ merk rijden een passende inruilwaarde voor hun auto te kunnen bieden. Op www.PrinsXpert.nl vindt u een gevarieerd aanbod van aantrekkelijke occasions tegen concurrerende prijzen. Ook zijn zij altijd op zoek naar leuke auto's die niet onder hun dealerschap vallen maar beslist de moeite waard zijn.

PrinsEsclusivo
In 2005 is Wim Prins gestart met PrinsExclusivo. Onder dit label wordt een collectie exclusieve auto’s gepresenteerd. Variërend van Aston Martin, Ferrari en Maserati tot Lamborghini en Bentley. In ruim 14 jaar heeft Autobedrijf Wim Prins veel ervaring opgedaan, waardoor het beschikt over goede contacten in binnen- en buitenland. Ook voor professioneel onderhoud van bijvoorbeeld Maserati en Ferrari bent u aan het juiste adres.

PrinsClassics
Dit eigen klassiekerlabel is een lang gekoesterde droom die in 2011 in vervulling ging. Bij PrinsClassics wordt op oldtimer-gebied het kaf van het koren gescheiden. Hier is respect voor historie, vormgeving en techniek. Hier spelen verhalen een grote rol, evenals persoonlijke ervaringen en herinneringen. Hier worden auto’s uit hartstocht aangeschaft en met liefde verzorgd. Wim Prins heeft een schitterende, veilige en droge locatie waar de complete collectie uitgebreid te bezichtigen is. Behalve voor de aanschaf van een klassieke auto, kunt u ook bij PrinsClassics terecht voor verkoop van uw oldtimer om plaats te maken voor een nieuwe droom. Daarnaast is PrinsClassics een betrouwbaar adres voor het onderhoud aan uw klassieker.

Sponsoring
Al vanaf de oprichting in 1990 is Autobedrijf Wim Prins een trouwe sponsor van VSCO’61. Momenteel is het bedrijf kledingsponsor van VSCO’61 3 en al vele jaren subsponsor van de club. Het aflopende sponsorcontract is geëvalueerd en beide partijen kwamen al snel tot de conclusie dat het velengd moest worden. Afgelopen week werd dit bekrachtigd door ondertekening van de nieuwe sponsorovereenkomst in de fraaie showroom van Autobedrijf Wim Prins te Nunspeet door directeur-eigenaar Wim Prins en sponsorcommissielid Lammert Vlieger namens VSCO’61. Als blijk van grote dank en waardering ontving de trouwe subsponsor een fraai bloemstuk van de club.

De subsponsor van VSCO’61 vindt u op:

Autobedrijf Wim Prins
Galvaniweg 1
8071 SC Nunspeet
www.wimprins.nl
T: 0341 - 25 70 14
E: verkoop@wimprins.nl

Tevens te volgen via twitter en facebook.