Afbeelding
Richard Tennekes

Inschrijving Ned Air 2Bruggenloop editie 2020 geopend!

· leestijd 1 minuut Algemeen

Op zaterdag 28 maart 2020 is de tweede editie van de Ned Air 2Bruggenloop. Deelnemers kunnen zich vanaf nu inschrijven. Met loopafstanden van 5, 10 en 15 kilometer, een Kidsrun én een Businessrun belooft het hardloopevenement ook in 2020 een grote happening te worden.

“We hebben voor de komende editie een uitdagend parcours uitgezet. De routes starten in het hartje van Kampen en natuurlijk hebben de Stadsbrug en de Molenbrug een prominente plek in de route. Het volledige parcours wordt in aanloop naar het hardloopevenement bekendgemaakt.” zeggen Richard Kroon en Jeroen van Veen van Isala ’96.

De eerste editie in maart dit jaar was een daverend succes. Het hardloopevenement was met 1250 deelnemers volledig uitverkocht. De organisatie heeft de route nu zo aangepast dat er meer mensen mee kunnen lopen. Echter zit er ook deze editie een limiet aan het aantal lopers.

Goede voorbereiding is het halve werk

Om iedereen de kans te geven zich zo goed mogelijk voor te bereiden voor de Ned Air 2Bruggenloop start er een hardloopclinic bij AV Isala '96. De clinic start op maandagavond 6 januari 2020 om 19:30. En helpt jou in 12 weken klaar te stomen voor de 5, 10 of 15 km afstand. Deelnemers aan de clinic ontvangen, naast de inschrijving voor de Ned Air 2Bruggenloop, een persoonlijk schema en het unieke 2Bruggenloop hardloopshirt.

Laat deze kans niet lopen

Wees er snel bij en geef je op de voor Ned Air 2Bruggenloop. De inschrijving voor de Ned Air 2Bruggenloop én de clinic loopt via www.2bruggenloop.nl. Op deze website zal de komende periode ook alle informatie over de starttijden, parcours en overige praktische informatie te raadplegen zijn.