Afbeelding

ZussenRood event met Dato Steenhuis

Algemeen

Op vrijdagavond 22 november organiseert ZussenRood haar jaarlijkse event. Dato Steenhuis komt spreken over het thema: ‘Wat God geeft is meer dan de moeite waard’. De avond wordt gehouden in de Hanzestad in Kampen aan de IJsseldijk 12, inloop is vanaf 19.30 uur. Vrouwen uit Kampen, IJsselmuiden en omgeving zijn van harte welkom op deze interkerkelijke avond.

Spreker Dato Steenhuis
Dato Steenhuis spreekt al meer dan 40 jaar met veel passie over God. In Kampen heeft hij jarenlang studies gegeven over de Bijbel. Tijdens het ZussenRood event spreekt hij over de grote rijkdom die God mensen heeft gegeven in de Here Jezus.

Aanmelden
De kosten van de avond zijn € 10,-, dit is inclusief een hapje en drankje. Vrouwen kunnen zich aanmelden via www.zussenrood.nl of door een mail te sturen naar info@zussenrood.nl.

Visie ZussenRood
ZussenRood organiseert christelijke activiteiten voor alle vrouwen vanuit de omgeving Kampen en IJsselmuiden. Zij is niet gebonden aan een specifieke kerk of gemeente, iedereen is welkom. Zij gelooft dat het geloof in de Here Jezus samenbindt. ZussenRood wil vrouwen over kerkmuren heen inspireren, toerusten, bemoedigen en met elkaar verbinden. Zie ook www.zussenrood.nl.