Afbeelding

Cursus Youth Alpha, Beta en Omega

Algemeen

KAMPEN - Youth for Christ Kampen start maandagavond 20 januari voor de 31e keer een Youth Alpha cursus in jongerencentrum De Mix aan de Venestraat 8.

De cursus bestaat uit twaalf avonden en een weekend waarin wordt gepraat over diverse thema’s waar jongeren vragen over hebben, zoals ‘Wie is Jezus?’, ‘Kan je er zeker van zijn dat God er is?’ en ‘Hoe leidt God je?’. De organisatie wil jongeren zelf laten nadenken over deze vragen.

De cursus is bedoeld voor jongeren van 13 tot 18 jaar. De cursus start op 20 januari om 18.30 uur met een maaltijd om elkaar beter te leren kennen. Deelname kost 2,50 euro. De rest van de avond is gratis. De eerste drie avonden zijn er om te kijken of de Youth Alpha iets voor de deelnemer is.

Vervolgcursussen

Voor een vervolg op de Youth Alpha is er de Youth Beta. Dat is een verdieping op de Youth Alpha cursus en is voor jongeren vanaf 14 t/m 16 jaar. Deze cursus start op woensdag 22 januari. Voor jongeren die hun geloof willen uitdragen is er de Youth Omega cursus. Deze is bedoeld voor jongeren vanaf 16 t/m 21 jaar. Deze cursus start op woensdag 23 januari. Alle cursussen starten om 18.30 in Jongerencentrum De Mix.Youth Alpha is interkerkelijk en wordt in Kampen georganiseerd door Youth for Christ Kampen. Voor meer informatie: (06) 133 396 30.