Afbeelding

Stoffenkraam Kampen verder als ’t Winkeltje van Kampen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Bertha Boonstra maakt na zes jaar een nieuwe start. In 2013 begon ze een winkel als franchisenemer onder de naam Stoffenkraam Kampen. 2020 begint ze met nieuw elan. Met een nieuwe naam ’t Winkeltje van Kampen kiest ze nadrukkelijk voor een eigen weg.

De winkel met veel verschillende stoffen en een grote collectie kleinvak is haar op het lijf geschreven. “Hier zit mijn passie in”, vertelt Bertha. Ze houdt van een grote mate van zelfstandigheid om haar klanten zo goed mogelijk te bedienen. Als franchisenemer begon het echter te knellen. Daarom besloot ze vanaf 6 januari alleen verder te gaan onder de noemer ’t Winkeltje van Kampen. “Deze naam past ook beter bij mijn type winkel en bij De Geerstraat”, zegt Bertha.

Bertha bedient creatievelingen al jarenlang op hun wenken. Volgens haar wordt de therapeutische werking van breien en haken onderschat. “Haken en breien is heel rustgevend. Creativiteit is heel belangrijk. Daar wordt door therapeuten te weinig mee gedaan.”

Bertha heeft haar winkel vorig jaar onder handen genomen. Zo zijn er nieuwe rekken geplaatst. Na de naamsverandering blijft veel hetzelfde. Zo kunnen mensen bij haar terecht voor stoffen en wol. De collectie stoffen wordt steeds groter. Ook biedt ze veel variatie in kleinvak. “Daar onderscheid ik me in”, benadrukt Bertha. Daarnaast kunnen mensen ook bij haar terecht voor reparaties van naaimachines. Ze werkt samen met Dinie Kleine uit Nieuwleusen. Met haar winkel probeert Bertha de mensen een steuntje in de rug te geven. “Ik bied de helpende hand om mensen op weg te helpen.”

’t Winkeltje van Kampen

Geerstraat 15 Kampen

Tel: (038) 333 43 42

Zwolle
Evelyne Cauberg Urologie
(C) 2024 FotoPersBuro Frans Paalman Zwolle
Isala: 'Samenwerking in de regio heeft de blaaskankerzorg krachtiger gemaakt' Partnerbijdrages 17 uur geleden
Afbeelding
Isala: Laagdrempelig contact tussen zorgverlener en patiënt Partnerbijdrages 19 uur geleden
Dudok Quartet Amsterdam
Kampen in teken van muziekfestival 'Dudok Muziekdagen' Algemeen 9 mei, 15:21