Afbeelding

WERELDRIJK op obs Het Meerrijk

· leestijd 1 minuut Algemeen

WERELDRIJK op obs Het Meerrijk

Stichting Openbaar Onderwijs Kampen vindt het belangrijk dat levensbeschouwelijk onderwijs een plek heeft in het lesprogramma op haar scholen. Daarom organiseren de 6 openbare scholen, gevestigd in Kampen en IJsselmuiden, ieder een projectweek.

Openbare basisschool Het Meerrijk staat van 11 t/m 19 maart in het teken van Wereldrijk. Deze projectweek is bedoeld om levensbeschouwelijk onderwijs in het lesprogramma zichtbaar te maken. Bovendien is het vooral heel leuk om met elkaar aan de slag te gaan! Het thema Wereldrijk is gekozen omdat verschillende nationaliteiten in de school samenkomen. De leerlingen leren en spelen dagelijks hand-in-hand. Daar is iedereen trots op binnen Het Meerrijk.

Tijdens deze projectweek staan er tal van leuke en interessante activiteiten op het programma. De leerlingen zijn gestart door met elkaar de vlaggen te schilderen van alle landen die in de school vertegenwoordigd zijn. Dat levert een kleurrijk resultaat op! Verder staan bezoeken aan verschillende geloofshuizen gepland, wordt er een modeshow met traditionele kleding gehouden en komt er een proeverij met lokale hapjes. Natuurlijk wordt er nog veel meer gedaan deze week. In de rest van het schooljaar gaan zij er gewoon mee door via de gewone lessen en vooral, door aandacht en betrokkenheid te houden voor elkaar.

Nieuwsgierig naar de (verbouwde) school? U bent van harte welkom. Neem gerust contact op met Natasja van Wijngaarden, locatiedirecteur, om een afspraak te maken. Belt u naar 038 3332085 of stuur een mail naar info@hetmeerrijk.nl. Heel graag tot ziens!

Zwolle
Evelyne Cauberg Urologie
(C) 2024 FotoPersBuro Frans Paalman Zwolle
Isala: 'Samenwerking in de regio heeft de blaaskankerzorg krachtiger gemaakt' Partnerbijdrages 17 uur geleden
Afbeelding
Isala: Laagdrempelig contact tussen zorgverlener en patiënt Partnerbijdrages 19 uur geleden
Dudok Quartet Amsterdam
Kampen in teken van muziekfestival 'Dudok Muziekdagen' Algemeen 9 mei, 15:21