Afbeelding
Fred Sollie

Corona-webinar voor ondernemers

Algemeen

KAMPEN - Felix Accountants & Belastingadviseurs en Open Coffee Kampen houden in samenwerking met Gemeente Kampen en Rabobank IJsseldelta op woensdag 25 maart voor ondernemers een online ‘CoronaWebinar’.

Van 12.30 tot 13.30 uur worden veelgestelde vragen beantwoord die bij ondernemers leven in het kader van de coronacrisis leven. Zo behandelen bedrijfsjurist mr. Lilian Bakker, P&O adviseur Jenou Prins en fiscalist mr. Jan Rolleman vragen op het gebied van arbeidsrecht, het aanvragen van een tegemoetkoming in de loonkosten en belastinguitstel.

Wethouder Geert Meijering zal een toelichting geven over de aanvullende maatregelen die Gemeente Kampen treft om ondernemers te ondersteunen. Tot slot neemt Jenneke Palland ondernemers mee hoe ook de banken ondernemers helpen het hoofd boven water te houden. Het online Corona-Webinar zal eenvoudig via een online link toegankelijk zijn en deelname is gratis. Meer info over aanmelden en meedoen volgt maandag 23 maart via www.felix.nl. Tijdens het Corona-Webinar is er ook de mogelijkheid tot het live stellen van vragen. Wie nu al een vraag beantwoord wil zien kan die insturen naar info@felix.nl.