Afbeelding

Koning en Wiggers helpen bij totaal interieuradvies

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Martijn Koning (interieur designer uit Kampen) en Roy Wiggers (IMOW-interieur) slaan de handen ineen om kampenaren te helpen in de zoektocht naar hun ideale keuken, kastenwand of totaal interieuradvies.

Tijdens het eerste vrijblijvende gesprek worden de wensen, de ruimte en mogelijkheden geïnventariseerd. Daarna wordt een maatwerk ontwerp gemaakt met oog voor design, sfeer en persoonlijke stijl. Dit ontwerp wordt aangeboden in een 3D tekening en materialen plan om te laten zien hoe het ontwerp er uiteindelijk in de ruimte echt uit komt te zien.

Als er overgegaan wordt naar de uitvoering van het ontwerp zal IMOW het maatwerk zelf produceren en monteren. Samen begeleiden Martijn en Roy u met het project van a tot z; van de sloop van de oude keuken, plaatsing van de keuken tot het aansluiten van apparatuur en alles wat er nog bij komt kijken. Vakmanschap en kwaliteit staan hierbij voorop.

Eén van de klanten van IMOW en Martijn Koning is Frank. "De persoonlijke benadering en vertaling van onze in wensen naar het ontwerp was erg fijn. Het enige dat we moesten doen is aangeven wat we wilden qua inrichting, apparatuur en sfeer. Er werd goed naar ons geluisterd en doorgevraagd. Door de 3D tekeningen konden we direct goed zien dat het eerste ontwerp al een schot in de roos was! "

Op zoek naar een interieur dat past bij jou stijl? Een nieuwe keuken, kastenwand of bijvoorbeeld een mooie en praktische thuiswerkplek? Bel ons voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn bereikbaar per telefoon op nummer 06-463 96 440 of 06-531 86 357 of per mail: info@martijn-koning.nl.

Zwolle
Evelyne Cauberg Urologie
(C) 2024 FotoPersBuro Frans Paalman Zwolle
Isala: 'Samenwerking in de regio heeft de blaaskankerzorg krachtiger gemaakt' Partnerbijdrages 17 uur geleden
Afbeelding
Isala: Laagdrempelig contact tussen zorgverlener en patiënt Partnerbijdrages 19 uur geleden
Dudok Quartet Amsterdam
Kampen in teken van muziekfestival 'Dudok Muziekdagen' Algemeen 9 mei, 15:21