Afbeelding
FOTO TENNEKES

Snackpoint Jansen opent haar 2e filiaal aan Markeresplein 5 in IJsselmuiden

Partnerbijdrages

Kiki, Roxy, Ino en Ineke Jansen hebben per 1 april Cafetaria Jansen van Karin Jansen (zus/tante) overgenomen. De zaak is voorzien van een geheel nieuw assortiment aan producten en geavanceerde nieuwe apparatuur. Het assortiment is gelijk aan dat van de vestiging in Kampen aan de Lelystraat en vaste klanten weten dan al wat dat betekent: overheerlijke snacks van de beste kwaliteit. Goed nieuws dus voor inwoners van IJsselmuiden die kunnen blijven genieten van de lekkerste snacks.

Door het coronavirus heeft de bakwand wat vertraging opgelopen, maar onlangs is deze ook geplaatst. “Dit is het moment voor ons om iedereen te laten weten dat wij er helemaal klaar voor zijn”, aldus de medewerkers. “In onze nieuwe bakwand hebben wij een grill laten plaatsen. Hiermee hebben wij binnenkort nog zeer smakelijke verrassingen in petto.”

Ino en Ineke Jansen zijn blij met de overname van de snackbar en hopen bovendien dat hij nog vele jaren geopend kan blijven. Wat dat betreft hebben zij goed nieuws: “Wij zijn blij dat beide dochters besloten hebben om door te gaan in de snackwereld. Op deze manier zorgen zij ervoor dat Snackpoint Jansen nog lang blijft voortbestaan.”

“Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze gezellige snackpoint!”

Snackpoint Jansen is geopend op Maandag tot en met Donderdag van: 11:30 tot 23:00 uur, op vrijdag en zaterdag van 11:30 tot 24:00 uur en op zondag van 11:30 tot 22:00 uur. Telefoonnummer: 038-333 2957.