Afbeelding

Nucamperstalling.nl verkoopt 22 ‘garageboxen’

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

(Door Alex de Jong @ Attest Communicatie)

Niet iedereen heeft thuis de ruimte om een camper te stallen. Of beschikt over een werkruimte om lekker te klussen aan die prachtige bolide uit de jaren zestig. En bij menigeen is de zolder allang volgestouwd met spullen en moet naarstig gezocht worden naar ruimte buitenshuis. Dan biedt nucamperstalling.nl met 22 ‘garageboxen’ uitkomst. Ze zijn stuk voor stuk te koop en multi-inzetbaar.

Aan de Kraanvogelweg in Kampen bouwt De Gilden maar liefst 22 ‘garageboxen’ van circa 33 tot 70 vierkante meter. Multifunctionele ruimtes, die voor vele doeleinden gebruikt kunnen worden. Alle units zijn voorzien van een geïsoleerde overheaddeur met een breedte van circa 3000 mm en een vrije hoogte van 3350 mm. Enkele units zijn voorzien van een lichtkoepel. De units worden opgeleverd met elektra, aangesloten op een eigen tussenmeter.

Op dit moment is de bouw in volle gang. Hierdoor kunnen belangstellenden zelfs nog persoonlijke voorkeuren en wensen doorgeven en zo dus specifieke aanpassingen laten uitvoeren. Denk daarbij aan een overheaddeur met elektrische bediening en/of loopdeur. Ook kan er in overleg een alarminstallatie voor de eigen unit worden geïnstalleerd. Aan de voorzijde van het pand zal camerabewaking worden aangebracht. De elektrische toegangspoort om het volledig afgesloten terrein te kunnen betreden, is alleen te openen met een magneet-druppel.

Naast de 22 boxen komt er een algemene ruimte voorzien van een keukenblok met wateraansluiting, tafels en stoelen en een toilet. De prijs van een box is vanaf € 37.500 v.o.n.

Meer weten? Kom dan naar onze OPEN DAG op zaterdag 27 juni van 11.00 uur tot 14.00 uur waar u de eerste boxen kunt bezichtigen of kijk op www.nucamperstalling.nl.