Afbeelding

Vertel ons welke plannen jij hebt

Partnerbijdrages

Landsman & Teune kennen we in Kampen en verre omstreken als hypotheekadviseurs / financieel raadgevers. Dat blijven ze doen. De wens van Tiem Landsman en Rein Teune voor iedereen is een andere kijk op geld. Niemand is gelijk en iedereen heeft wensen: een andere baan, opbouw van een oudedagsvoorziening, een eigen bedrijf of bijvoorbeeld een nieuwe plek om te wonen. Een andere blik op de wereld vraagt om een andere kijk op geld.

Onafhankelijk van wie dan ook nemen zij je mee in de mogelijkheden en helpen ze je bij het behalen van droomwensen. ‘Vaak verras ik mensen omdat er meer mogelijk is dan ze dachten. Mijn uitdaging is de klant te laten zien welke kansen er liggen en dan keuzes maken,’ vertelt een enthousiaste Rein Teune. En het buiten de gebaande paden denken straalt ook af van de nieuwe website en het gerestylde logo dat Tiem laat zien, ‘Het is zonde om jouw wensen in je hoofd te laten zitten, vertel het ons en we kijken samen naar jouw mogelijkheden.’

Vertel jij Tiem of Rein ook welke plannen je hebt? Bel of mail hen voor een kennismakingsafspraak op kantoor of via een videogesprek.

info@landsmanenteune.nl

(038) 333 52 62

landsmanenteune.nl