Afbeelding

Petitie voor een veilige N50 blijft nog aantal weken online

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - De petitie voor de N50 die afgelopen zaterdag is gestart voor een snellere aanpak om deze weg veiliger te maken loopt volgens de organisatoren uitstekend. "Inmiddels hebben al duizenden mensen gereageerd. De teller staat inmiddels op ruim 7500 maar dat kunnen en moeten er eigenlijk nog veel meer worden", aldus Johan Goos fractievoorzitter CDA Noordoostpolder.

Andere partijen uit de regio hebben de petitie inmiddels mede ondertekend en hun steun uitgesproken. Maar er zijn nog heel veel inwoners in de regio die hun stem niet hebben uitgebracht. "Afgelopen week heb ik regelmatig inwoners gesproken die nog niet op de hoogte waren van de petitie voor de N50 maar na het gehoord te hebben de petitie alsnog hebben ondertekend. Om die reden laten we de petitie nog een aantal weken online omdat we nog lang niet al onze inwoners hebben bereikt. Het zou geweldig zijn wanneer heel veel inwoners uit de regio de petitie via de sociale media gaan delen maar wat nog belangrijker is dat ze hun stem uitbrengen", aldus Johan Goos.

"Mijn oproep is dan ook wanneer u ook van mening bent dat de N50 tussen Hattem-Kampen-Ramspol een onveilige weg is, en snel moet worden aangepakt te stemmen voor de petitie. Hoe groter het getal hoe krachtiger het signaal richting Den Haag dat er wat moet gebeuren aan de N50. Het is de bedoeling de petitie aan te bieden aan de Minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen. Alleen kun je veel maar samen kun je meer".

Ga naar https://n50petitie.nl/.