Afbeelding

Orgelconcert Gert van Hoef 13 oktober op Zwier van Dijkorgel te Genemuiden

· leestijd 1 minuut Algemeen

Orgelconcert Gert van Hoef 13 oktober in Grote kerk Genemuiden

Livestream is mooi, maar een concert lijfelijk bijwonen is veel mooier. Het verschil tussen die beide kunt u ervaren, wanneer Gert van Hoef dinsdag 13 oktober het Zwier van Dijkorgel bespeelt. Ongeveer een half jaar geleden trok de livestreamconcert van Gert van Hoef van achter het zelfde orgel kijkers uit tientallen landen over de hele wereld. Komend concert wordt die breedte weer ingewisseld voor intensiteit en beleving ter plaatse. Gert van Hoef weet met zijn enthousiaste en goed verzorgde orgelspel velen te bezielen. Het concert vorig jaar trok zelfs een bezoeker uit Denemarken die speciaal voor die avond het vliegtuig naar Nederland nam om in Genemuiden aanwezig te kunnen zijn.

Van Hoef biedt opnieuw een gevarieerd en toegankelijk programma met bijvoorbeeld de bekende Fantasie over ‘Een vaste Burcht in onze God’ (Zwart), Ach bleib bei uns, Herr Jesu Christ (Bach) en Allegro uit Concerto 10 (Händel). Verder klinken er werken van Klaas Jan Mulder, Walther, Guilmant, Widor en Stanley. Uiteraard improviseert de concertant ook zelf. De organist is aan het werk te zien middels een beamer. Wilt u hier bij aanwezig zijn, reserveer dan via met een mail naar reserveren@orgelcomitegenemuiden.nlof registreer je bij binnenkomst voor een nog beschikbare plaats Er is plaats voor maximaal 200 bezoekers. Tijdens de avond gelden de algemene richtlijnen van het RIVM. Wie ziek is, of verkoudheidsklachten heeft, blijft dus thuis. De avond begint om 20.00 uur. De deuren van de kerk zijn om 19.30 uur open. De toegang tot het concert is gratis. Bij de uitgang wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de gemaakte kosten. U kunt alvast een voorproefje nemen van de muziek die wordt gespeeld met deze link https://youtu.be/EWwsNYmBTnw

Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 6 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 18 uur geleden
Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 19 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 27 mrt, 23:23
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57