Afbeelding

Bruidshuis Dokter - de Graaf, sprankelender dan ooit

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Menig voorbijganger van Bruidshuis Dokter - de Graaf loopt, zal zich even verbaasd achter de oren krabben. Zat deze bruidszaak hier altijd al? Ja, al 45 jaar, maar de zaak heeft zo'n rigoureuze metamorfose ondergaan, dat het een nieuwe winkel lijkt. Modern, sprankelend en vooral fris zijn woorden die opkomen.
 

De laatste verbouwing dateert alweer van 1992. Na 13 jaar klassiek groen vond eigenares Inge Dokter het tijd voor een frisse oppepper. De zomervakantie is gebruikt om het pand grondig onder handen te nemen en met succes.

De winkel heeft een open uitstraling gekregen. Wie binnenstapt, krijgt door de nieuwe en directere presentatie in een oogopslag een overzicht van de collectie. Jurken hangen vrijer en prikkelen hierdoor de zintuigen en de fantasie van de toekomstige bruid.
     
De collectie biedt dit jaar, zoals altijd, weer een prettige mix van eigentijdse en klassieke japonnen; van nonchalant, tot sierlijk, van trendy tot romantisch. Helemaal van deze tijd zijn jurken die details bevatten met de kleur van bijvoorbeeld lavendel of French blue.

Bruidshuis Dokter - de Graaf beschikt over een eigen naaiatelier waar de jurk wordt aangepast aan het lichaam van de bruid. De jurken verlaten dus pas de bruidszaak als deze perfect zitten.
   
Iedere bruid kan slagen bij Bruidshuis Dokter - de Graaf. Dat komt niet in de laatste plaats door de deskundigheid van eigenares Inge Dokter en de verkoopadviseuse, die in een oogwenk zien welk type jurk bij de bruid past. Vervolgens begint in samenspraak met de cliënt een ontdekkingstocht door de prachtige collectie, die moet leiden tot dé ideale droomjurk voor de perfecte dag. "De bekroning op ons werk is als een bruid in tranen geroerd voor de spiegel staat, omdat ze er zo prachtig uitziet of als ze staat te springen van vreugde. Dat mag natuurlijk ook", lacht Inge.

Bruidshuis Dokter - de Graaf
Oudestraat 62,
8262 CS Kampen
(038) 333 22 27