Afbeelding

Organisatie dik tevreden met Zoddefestival

Cultuur

IJSSELMUIDEN - De IJsselmuider Oranjevereniging is dik tevreden met het verloop van het allereerste Zoddefestival. Het terrein in IJsselmuiden was de hele dag door druk bezet. Onder andere dankzij het zonnetje hing er een gemoedelijke sfeer.

De hele dag door kon het publiek genieten van verschillende bands. Om 18.30 uur werd de dag afgesloten door een optreden van Never be Clever.

Op haar Facebookpagina bedankt de organisatie al haar bezoekers. ?Wat een prachtige dag hebben we gisteren beleefd met z'n allen. Voor het eerst het Zoddefestival georganiseerd en we kunnen terug kijken op een zeer geslaagde dag. We willen iedereen bedanken voor de vele vele complimenten die we als IJOV hebben ontvangen en wij willen ook graag jullie allemaal bedanken. Want de opkomst was grandioos en ver boven al onze verwachtingen. IJsselmuiden bedankt!?

Of er volgend jaar nog een editie komt is op dit moment nog niet bekend. ?Wij zijn nog steeds aan het nagenieten van het prachtige IJOV evenement. We krijgen heel veel reacties van mensen of er volgend jaar weer een Zoddefestival gehouden gaat worden. Het bestuur komt volgende week weer bij elkaar om te evalueren en vooruit te kijken. Dus als jullie nog tips voor ons hebben dan horen wij dat graag."