Regio IJssellanden FNV levert kandidaten voor Ledenparlement FNV

Ingezonden Ingezonden

persbericht

 Zwolle, januari 2021

Geachte redactie,

Graag vestig ik namens Lokaal FNV IJssellanden u op het feit dat twee van onze kaderleden zich verkiesbaar stellen voor het Ledenparlement van de FNV.

De afdeling IJssellanden is er trots op dat twee van hun actieve leden zich voor het vakbondsbeleid inzetten. We stellen het op prijs als u hier aandacht in uw publicatie wil besteden

Zwollenaren stellen zich verkiesbaar voor Ledenparlement van vakbond FNV

Vanaf 4 februari kunnen leden van de FNV kiezen voor de komende 4 jaar zitting van het Ledenparlement. Het Ledenparlement is het hoogste orgaan binnen de vakbond. Het Ledenparlement bepaalt de lange-termijn koers van de bond, beslist over voorstellen van het bestuur  en controleert het bestuur. Vanuit 26 sectoren zitten vertegenwoordigers in het Ledenparlement.

De 2 Zwollenaren, Adri Wever en Ria Botter zijn al lang lid en behoren tot de sector Senioren. Beiden zijn ook actief in het Lokale Netwerk IJssellanden. Adri is daar penningmeester en Ria is voorzitter. Daarnaast zijn ze actief in Lokale werkgroepen zoals Politiek, Klimaat en verdere stedelijke werkgroepen.

Adri Wever is een oude bekende uit de Zwolse politiek en Ria was jarenlang werkzaam in het welzijnswerk en de gezondheidszorg.

Ben je lid en wil je meer weten over de verkiezingen dan verwijzen we je naar de site fnv.nl/ledenparlement. Op deze site vind je ook meer informatie over Adri en Ria.