CDA afsluiting vakantie in Natuurspeelplaats

Algemeen

KAMPEN ? Het CDA nodigt, nu de zomervakantie ten einde loopt, alle Kampenaren uit voor een speelse ontmoeting op een bijzondere plek.

Ouders, grootouders, kinderen en kleinkinderen uit Kampen zijn op vrijdagmiddag 14 augustus welkom om elkaar te ontmoeten en te komen spelen in de Natuurspeelplaats aan de Buitensingel 3 in het Groene Hart (naast de kinderboerderij). De natuurspeelplaats is vrij toegankelijk van 13.00 uur tot 17.00 uur.
De organisatie: ?Terwijl de kinderen en iedereen die zich kind voelt naar hartenlust spelen en/of uitrusten in de Natuurspeelplaats zijn de CDA-(bestuurs/raads)leden aanwezig om desgewenst met u kennis te maken of in gesprek te gaan over het wonen, werken, (laten) opgroeien en recreëren in Kampen.?

De Natuurspeelplaats is een lokaal initiatief, gerealiseerd en gerund door vrijwilligers op basis van sponsoring. Het idee achter de Natuurspeelplaats is dat kinderen, ook uit de omliggende wijken met beperkt groen en speelgelegenheid, lekker buiten kunnen spelen en spelenderwijs mogen genieten van wat de natuur biedt met onder andere een boomhut, kruidentuin en een waterspeelplaats.
Meer informatie over de natuurspeelplaats is te vinden op: www.natuurspeelplaatskampen.nl