Afbeelding

Eerste Hyundai geleverd bij ATK-RTK-KOFFERBAK

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages


?Wat zijn ze trots bij ATK-RTK-KOFFERBAK. Het garage-revisiebedrijf begon enkele weken terug met de verkoop van nieuwe en gebruikte auto's en vorige week werd de eerste, een Hyundai I 20 geleverd aan de familie Haring uit Kampen?, laat het Kamper autobedrijf weten.

Een bijzonder moment voor het hele team. Joep Roth over de reden voor deze uitbreiding: ?We wilden dit al een tijdje, maar het is iets wat je goed moet voorbereiden en waarvoor je vooral ook de goede man op de goede plaats moet hebben. Die hebben we gevonden in de persoon van Evert Haar, een man met vele jaren ervaring in zowel de verkoop van auto's als in de lease-wereld. Samen hebben we gekozen voor het merk Hyundai. Dat was in Kampen niet te koop en als we de positieve reacties mogen geloven, is het een goede keuze geweest.?

Verkoper en lease specialist Evert Haar vindt dat het Koreaanse merk zich onderscheidt door de styling. ?Het is niet de grijze massa, maar heeft een eigen gezicht.? Daarnaast noemt hij de lange garantietermijn van vijf jaar als voordeel van Hyundai. Met zijn ruime ervaring in de lease wereld, zowel particulier als zakelijk, heeft Haar ook deze tak van sport bij ATK-RTK-KOFFERBAK binnen gebracht. ?Voor particulieren is het leasen van een auto nog nooit zo aantrekkelijk geweest als nu?, meent hij. ?Wij werken samen met LeasePlan en kunnen al vanaf 199 euro per maand een nieuwe auto bieden. Via de lease maatschappij kunnen de klanten het onderhoud bij ons blijven doen. Wie rekent gaat leasen en ook uw lease auto is onze zorg. Vraag een offerte aan via www.atk-rtk.nl of kom langs aan de Ambachtsstraat 21.?