GroenLinks reikt Groene Lintje uit

Algemeen

KAMPEN - GroenLinks reikt zaterdag weer het Groene Lintje uit, dé onderscheiding voor mensen en organisaties die zich bijzonder inzetten voor natuur, milieu en duurzaamheid in de gemeente Kampen. Ook dit jaar staat Het Groene Lintje in het teken van Wereld Milieu Dag.

GroenLinks Kampen maakt zich sterk voor een groene en duurzame gemeente en geeft graag een pluim aan anderen die dat ook belangrijk vinden. In april deed GroenLinks daarom een oproep aan de inwoners van de gemeente Kampen om kandidaten voor te dragen voor het Groene Lintje 2015.
Raadslid Niels Jeurink: ?We vroegen en kregen van veel kanten reacties. Dit jaar zijn er zeven mensen en organisaties aangemeld, een record waar we heel blij mee zijn. Dat plaatste onze fractie trouwens wel voor een dilemma, omdat volgens ons elke aanmelding bijzonder genoeg is voor een Groen Lintje.?
Uit de inzendingen heeft de fractie van GroenLinks er uiteindelijk drie genomineerd. Dit zijn op volgorde van alfabet Wim Baër (Kampen), Matthijs Bakker (Zalk) en de organisatie Eetbaar Kampen.
Het Groene Lintje 2015 wordt uitgereikt door Niels Jeurink op zaterdag 20 juni om 14.00 uur tijdens het Full Colour Festival op het terrein van Kinderboerderij Cantecleer. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Zwolle
Evelyne Cauberg Urologie
(C) 2024 FotoPersBuro Frans Paalman Zwolle
Isala: 'Samenwerking in de regio heeft de blaaskankerzorg krachtiger gemaakt' Partnerbijdrages 10 uur geleden
Afbeelding
Isala: Laagdrempelig contact tussen zorgverlener en patiënt Partnerbijdrages 12 uur geleden
Dudok Quartet Amsterdam
Kampen in teken van muziekfestival 'Dudok Muziekdagen' Algemeen 9 mei, 15:21