Nieuw winkelconcept ?huis en dier' aanwinst voor IJsselmuiden en Kampen

Partnerbijdrages

IJSSELMUIDEN - Het nieuwe winkelconcept ?huis en dier' heeft zijn plekje gevonden in het ruime pand van Faunaland Goosen aan de Dorpsweg 83 in IJsselmuiden, naast De Actie Slijter en Slagerij Alex van Ingen.

Naast het complete assortiment voor uw huisdier en alles op het gebied van aquarium & hengelsport vindt men er nu ook een nieuw aanvullend assortiment interieurartikelen en woonaccessoires voor het huis. Goosen: Door het creëren van mooie belevingswerelden en sfeervol ingerichte woonimpressies waarin ook mooie huisdieraccessoires gepresenteerd zijn kan men volop ideeën opdoen voor ?huis en dier'.  En alles wat je ziet, is te koop. Volgens de laatste trends vind je hier leuke woonaccessoires, betaalbare hondenmanden, kattenmanden en meer huisdieraccessoires die niet meer mogen ontbreken in het interieur.

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 mei ontvangt de klant twintig procent korting op het gehele assortiment. Naast deze kortingsactie zal er op vrijdag een speciale ijscokraam staan die voor elke klant gratis een ijsje schept. Ook is er op zaterdagmiddag een echte ballonkunstenaar aanwezig voor de kinderen. Ook De Actie Slijter heeft aantrekkelijke kortingsacties en een speciale proeverij.

Je kunt tevens jouw kassabon inleveren en kans maken op één van de 6 waardebonnen van 100, 75 en 50 euro.

Faunaland IJsselmuiden Goosen
Dorpsweg 83
T: (038) 33 20 096
www.faunaland.nl.